• 欢迎您访问江苏自考网!  今天是2019年06月21日 星期五

自考热线:  0512-67311639

距2019年6月考试还有8

距2019年10月报名还有72

所在位置:江苏自考网 > 自考答案 > 正文

2019年江苏自考英语二本科试题及答案(部分)

2019-05-24 10:43:00   来源:江苏自考网    点击:   作者:王老师   

  2019年江苏自考英语二本科试题及答案

  英语二

  (课程代码00015)

  51. 某英文报社正在举办题为“Let’s Save Water” 的征文活动。请就此题目写一篇英文短文应征,内容包括:

  为什么节约用水;

  节约用水的方法。

  【答案】

  With the rapid development of the national economy, a large number of environmental problems have appeared at the same time. One of the problems is water pollution and this situation is becoming more and more serious. In the past, the river was clean and there were many trees around us. However, in recent years, the environment around us becomes very terrible.

  Water resource is very important for our lives. Therefore, we should take some measures to protect our water resource. Firstly, for government, should make relative polities to save water. Secondly, for heavy industry factories, shouldn’t throw the dirty water into the river. Finally, for citizens, should plant more trees to keep water and promotes more people to take part in this saving water activity.

上一篇:2018年10月自考中国近现代史纲要真题及答案
下一篇:2018年10月自考真题答案:00540外国文学史

  • 江苏自考网便捷服务
  • 江苏自考考生微信交流群

    扫一扫加入微信交流群

    与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。